The Magnificent T.K.R. NL

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

123

The Magnificent T.K.R.
Aflevering 2

Uitzenddatum : 13 oktober/15 december 1997/10 augustus 1998

Samenvatting:
Jean-Claude Levalle, een voormalig Frans officier, neemt een klein Mexicaans stadje in gijzeling nadat hij een superkrachtige magneet gestolen heeft. C.I.A. agent Waldo wordt gezonden om het apparaat tegen elke kosten terug te halen. Team Knight Rider wil ook de gijzelaars bevrijden.

Duke wordt gevangen tijdens een verkenningsmissie en wordt in de cel gezet samen met een groep schoolkinderen. Hij houdt ze bezig met verhalen over "The Attack Beast"

Trek herinstalleert Dante in de huurauto van Waldo om zijn eigen verkenning te doen. Een overmatig nieuwsgierige boef klimt in de huurauto, wordt door Dante gevangen genomen en teruggebracht naar het team. Jean-Claude activeert de magneet en gebruikt hem om een afstotend veld te maken, dat de Team Knight Rider voertuigen verlamt. Erica bedenkt een plan.

Het team laat de gijzelaar vastgebonden achter, maar de boef slaagt erin zijn touwen door te snijden en een geweer te pakken dat Trek achter gelaten heeft. Hij neemt Team Knight Rider gevangen en brengt ze naar Jean-Claude ter executie. Maar als onderdeel van Erica's plan, was het geweer gesaboteerd om alleen een rookgordijn af te vuren waardoor ze ontsnappen. Trek schakelt de magneet uit en de voertuigen komen ze redden.Beast gebruikt zijn haak om de celmuur naar beneden te halen, zodat Duke en de kinderen vrij zijn. Kat en Plato in hun samengevoegde vorm spelen spelletjes met een paar boeven. Domino wint een pistoolgevecht door het pistool uit een boevenhand te schieten met een laser.

456